onsdag 16 oktober 2013

Serams kalender 2014 "Jag har tid"


Idag har jag skickat nästa års kalender till tryckeri. Det känns bra, att jag är i hyfsat god tid. Iår planerar jag föröka hitta fler bokhandlar som vill sälja kalendern och inte sköta lika mycket av försäljning själv. Återkommer var de går att köpa eller beställa då jag fixat det.

4 kommentarer:

 1. Jag fick din kalender i julklapp förra året och har älskat den sedan dess och gick därför in här för att se om det kommer någon till nästa år. Hurra vad glad jag blev när jag såg det här inlägget!

  En fråga; om en skulle vilja köpa en av dina illustrationer, t ex någon som finns i kalendern, för att ha på väggen, hur ska en gå tillväga då?

  SvaraRadera
 2. Sigrid, fint att höra att du älskat kalendern! Du kan beställa både kalender och posters genom att maila mig på seramsera@gmail.com. Ifall du är intresserad av att köpa orginalteckningar är det också möjligt, även om jag inte har lika stor vana av det :)

  SvaraRadera
 3. Åh, Jag såg precis delar av dina illustrationer i samband med att jordens vänner var på turné här i Umeå. Då kom jag på att jag hade en kalender av dig för länge länge sedan (kan det varit 2009?), men den var fantastiskt fin! Hur som helst tänkte jag tipsa dig om att försöka sälja din kalender via Bokcafe Pilgatan här i Umeå. Jag tror den kommer gå som smör i solsken! Säljer du bara via mail, eller använder du någon webbshop? Går det att köpa illustrationer i A3?/ Mvh Emma

  SvaraRadera
 4. Emma, det går att köpa posters i A3 format, se senaste i inlägg. Kalendern går att köpa via SF-bokhandelns affärer och hemsida och på Glassfabriken i Malmö och snart Bokkafé Vulgo i Göteborg. Jag har mailat Bokcafé Pilgatan....men utan få svar. Kan ringa och kolla med dem. Vore fint att kunna erbjuda umebor kalender på gångavstånd med!

  SvaraRadera