tisdag 28 april 2015

"Jag drömde att jag var gravid i natt" är släppt som bok!

Nu är den klar. Alldeles färdig och fin. En riktig fysisk pappersbok. Känner mig glad och stolt. 25 exemplar ligger i en låda bredvid mig i ateljén. Jag försöker formulera till tidningen "Skriva" vad som är bakgrund till boken och vad jag lärt mig av projektet. Att starta ett stort projekt, fortsätta trots motgångar, inte tröttna eller ge upp utan bara pausa och att slutföra projektet känner jag mig väldigt nöjd med.
Jag vill fira! Torsdagen den 7 maj kommer det förhoppningsvis vara releasefest för denna bok och Hanna Gustavssons Iggy 4-ever i Stockholm. Torsdagen den 21 maj ordnar jag releasfest på Litteraturhuset i Göteborg. Ni får gärna komma då och fira med mig!

2 kommentarer:

  1. Grattis till boken, jag köpte den på seriemässan och har just läst ut den. Spännande och rolig. Förresten - har du tänkt på att ordet "fint" förekommer på nästan varenda sida? Haha.

    SvaraRadera
  2. Tack! Roligt att höra att du köpt och läst boken! Jag har inte tänkt på att ordet "fint" förekommer på nästan varje sida, men jag kan tänka mig det. Det är ett väldigt bra beskrivande ord för nästan allt och alla, enligt mig. Även om jag försöker variera orden blir allt mest "fint".

    SvaraRadera