onsdag 29 november 2017

Serams kalender 2018


Nu väntar jag på att få se provtryck av kalendern för 2018. Förhoppningsvis är den klar i början av december och det går bra att förbeställa redan nu på : sara@elgeholm.se. Skriv adress och hur många ni vill beställa. Jag skickar med eller mailar faktura i samband med att jag skickar kalendrar.
Jag tror att den kommer ligga prismässigt likt 2016. 140 kr inklusive moms och frakt. Något billigare om ni köper den direkt från mig, till exempel om ni är i Göteborg och vill komma på Skjulmarkanden den 16-17 december, Fiskhamnsgatan 41, öppettider: Lördag: 11 - 18, Söndag: 11 - 16. Hållplats: Chapmanstorg7 kommentarer:

 1. Hej! Är jätteglad att det kommer en ny kalender i år, har använt de två senaste och tycker om dom väldigt mycket. Kommer dom säljas på SF-bokhandeln i Malmö?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bella, så roligt att höra att du tycker om kalendern. Jag hoppas att SF-handeln kommer att sälja den. Jag ska skriva och höra med dem på en gång!

   Radera
 2. Återkom gärna när du vet om dom kommer sälja den eller inte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag planerar att skicka kalendrar till SF-bokhandeln nästa vecka, men sen dröjer det nog någon dag tills de skickat till Malmö butiken. Så det kommer finnas, men vet inte riktigt när :)

   Radera
  2. Tusen tack, ska hålla utkik där då :)

   Radera
 3. Hej! Finns kalendern att köpa i Stockholm? Och var i så fall? Kan jag annars beställa? Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det går fint att beställa från mig på seramsera@gmail.com

   Radera